"NE HAZUDJATOK EGYMÁSNAK" Kol.3:9

VT vagy Igazgató?

2019. október 31. 05:53 - Kex_

1978. 9/1 7.o.

Megválasztották az Őrtorony Társulat új elnökét

JEHOVA munkájának végzése a földön nagyszerű módon tovább folytatódik a trónra emelt Király, Jézus Krisztus vezetése alatt. Szeretett testvérünk, Nathan H. Knorr 1977. június 8-án bekövetkezett halálával szükségessé vált új elnököt választani a Pennsylvániai Őrtorony Biblia és Traktátus Társulat élére, amely testület gondoskodik Jehova tanúi tevékenységéről világszerte, továbbá a New York-i Őrtorony Biblia és Traktátus Társulat élére is, amely Jehova tanúi ügyeinek törvényes képviselője az Egyesült Államokban. Jehova tanúi Vezető Testülete tizenöt tagjának együttes indítványozására a két törvényes képviselet vezetői közös összejövetelt tartottak 1977. június 22-én, ahol mindkét testület Frederick W. Franz testvért választotta meg elnöknek egyöntetű szavazat mellett.

2001. 1/15 29.o.

Ma azonban az a kérdés merül fel, hogy létezik-e olyan szentírási ok, amely szerint a Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania igazgatói a Vezető Testület tagjai kell hogy legyenek? A válasz: nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kobuki.blog.hu/api/trackback/id/tr5615273582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása